Du kan for eksempel
1. Sette ovnen på 220 grader.
2. Dele en haug med cherrytomater i 2, eller store tomater i mindre biter og legge i en ildfast form. Ha over litt god olivenolje, havsalt, pepper og litt provence- urter hvis du liker det. Og kanskje litt god balsamico? Variasjon er finfint.
Sett formen inn i ovnen og skru den av. Og der kan tomatene stå for å godgjøre seg noen timer. Dette gjerne gjøres over natten. Og vips så har du halvtørka snaddertomater som du kan spise med en gang eller ha på lur.

Jeg spiste dem i salat med spinat, spiss- paprika og med olivenolje og vellagra balsamico fra Oliviers & co som dressing. Mmm.
Mat er herlig!
Fin blogg! Veldig kjekt med tips til enkle sunne studentmiddager!
ReplyDeleteEr spent på fortsettelsen. =)
dette er nå prøvd ut og smaker helt fantastisk! takk for god inspirasjon! Hilsen en som var innom jobben din på torsdag:)
ReplyDelete