Aug 1, 2012

Bryllupsfeber...

Bryllupslavendel i hermetikkboks

Jepps. En behagelig bryllupsfeber hang over meg fra slutten av april og frem til 23.juni.
Det ble ikke så my matlaging og blogging. Men jeg ble godt gift, da. Og her kommer en liten sniktitt.

Bryllupet var fantastisk gøy. Til tross for vind og regnvær ble det kjempestemning. Vielsen ble bedre enn jeg kunne tenke meg var mulig. En fantastisk gjeng spilte og sang. Presten som via oss var superb og brudepikene og brudesvennen var så søte så. Forloveren min laget verdens vakreste bukett og fotografen fant mange gøye plasser å ta bilder der regnet ikke nådde inn. De som klarte å spise noe sa at maten var fantastisk (jeg fikk ikke ned noe særlig :) VI laget «apéritif» selv, noen kokker stilte med grillbuffet og jeg og mamma ordna dessertbuffet. Litt hjemmelaga og litt profft, en god blanding. Bandet (bestående av venner og familie) som spilte i kirka spilte på festen. Det ble limbo og bryllupsswing så det suste. Til og med mormor ble med på limbo! Det var gøyere enn gøy.Og vi må jo si litt om maten:
Aperitifen bestod av focaccia, hjemmelaget pesto, fantatisk gode små- tomater fra Wiig gartneri på Jæren, Lucques- og Taggiasca- oliven fra Oliviers & CO., kringle, kaffi og Rabarbrasaft fra Jæren en plass.
«Kokkene kommer» med base i stavanger leverte grillbuffeten. Det var utrolig god mat! Grønnsakene var helt perfekt tilberedt, jeg kunne ikke blitt mer fornøyd (av det lille jeg smakte da :)
Dessertbordet bestod av hjemmelaget pannacotta med mammas rabarbrakompott, diverse is + iskjeks, moreller og pistasjkrem med sitronolje fra O&CO. Og ikke minst mammas fantastiske kransekake; ingen over og ingen ved siden. Den dama kan bake!
Og litt for mange kaker var det jo på kakebordet. Men det gjør ingen ting. Tante bakte en fantastisk bryllupskake og svigermor ordnet spesialbestilte bryllupsjordbær fra Fister. Gøy gøy gøy! 

Det var en liten bryllupsoppdatering. Du, hvor gøy det er å mimre litt! Av ulike grunner fikk jeg ikke tatt bilde av maten, men her kommer det noen bilder av bryllupspynten. De ble enkelt og fint. Er nok mest fornøyd med serviettene, de fuglene er så vakre at jeg nesten blir litt rørt. Så ble det veldig fint med bryllupsbildene av foreldre, besteforeldre og annen slekt. 
Siden sist har jeg også flyttet og vært litt rundt om kring på ferie. Matlaging, oppskriftskommponering og blogging har fått seg en god pause i juni og juli.
Men nå er jeg klar for nye mateventyr!

Men du hvor gøy det var å gifte meg! Har absolutt ikke planer om å gjøre det igjen, men kan gjerne hjelpe andre. Sukk.
Glede i hjertet og fryd i sinnet. Det var gøy gøy gøy og fint fint fint!

No comments:

Post a Comment