Tomatsalat |
Så enkelt. Så godt. Tomater i tynne skiver. Rødløk i tynne skiver. Og vinaigretten fra oppskriften i forrige blogpost. Tror ikke jeg trenger å si så mye mer.
Eller jo. Det er jo alltid godt med litt basilikum. Og kanskje litt mozarella hvis du har. Skjær alt i tynne skiver, legg det lagvis på et fat og topp med vinaigrette. La det gjerne stå bittelitt slik at smakene får satt seg.Så kan du spise. Vips. |
Jeg og min kjære fikk en "mandolin" til bryllupet. Det er et slags rivjern som skjærer grønnsaker etc i tynne tynne skiver. Skivingen er gjort på 1-2-3. Jeg ble rent lykkelig her jeg prøvde den for første gang. Det gikk så veldig veldig fort og alt ble like tynt.
Gøy gøy gøy!
Tomatglede i hjertet og fryd i sinnet.
Gå å kjøp noen gode tomater i mange forskjellige farger og former. Norske tomater er bedre enn best nå på sommeren.
Tomatlykkelig :)
No comments:
Post a Comment