Sep 3, 2012

Popcorn med trøffelsalt!




Du og du. Skikkelig poppet popcorn med Trøffelsalt. Og av og til litt smeltet meierismør. 
Syns å huske at noen har sagt at popcorn er sunt. Jeg lever i troen. 

Du trenger: 

Popcorn-maiskorn
Olje
Meierismør
Trøffelsalt eller vanlig salt



Dekk bunnen av en gryte med et ca 0,5 cm høyt lag med olje. Jeg bruker olivenolje til baking og steking. Ha et popcorn oppi og vent til det popper. Tilsett så mye popcorn at det så vidt dekker bunnen, og sett på lokket. Rist litt på gryten og skru varmen litt ned når poppingen er skikkelig godt i gang. Ta gryten til side før det slutter å poppe slik at popcornet ikke brenner seg. 

Smelt ca 1,5 ss meierismør, hell over og rist godt. Smak til med trøffelsalt og spis. Og hvis du ikke er så gira på trøffel kan du droppe det og bruke vanlig salt. Men hvis du har trøffelsalt i krydderskuffen syns jeg du skal prøve det. Det er snadder.



En liten popcornfontene. Gøy!

No comments:

Post a Comment